Vilt patroon eekhoorntje

Ik ben nog even niet bezig met de Sinterklaas maar zit nog volop in de prachtige herfst.

Eekhoorntje op de seizoentafel 

Ik maakte een schattig eekhoorntje van vilt. Het patroon van de eekhoorn is niet van mij, maar van  Runo  en ik deel het graag met jou .

Op het patroon staat een centimeter aanduiding , heel handig omdat je dan kan zien of de juiste afmeting hebt. Ik vond het echt een heel erg mooi patroon, je kunt natuurlijk meerdere eekhoorntjes maken of het patroon vergroten en ook nog een vader of moeder erbij maken. Kortom mogelijkheden genoeg en ik wens je veel plezier ermee.

gratis vilt patroon eekhoorntje voor de seizoentafel
Volg:
Delen:

3 Reacties

  1. 18 november 2018 / 14:21

    Je hebt helemaal gelijk Thea, het is een dotje.
    Bedankt voor het delen van de link šŸ™‚
    Groetjes Anita

  2. 21 november 2018 / 10:09

    Aaaah, wat een schatje zeg! Ik vind hem prachtig. Mooi ook zo op dat geel als ondergrond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *