Over Atelier de Vier Jaargetijden

Leuk dat je mijn blog gevonden hebt !

Ik help jou aan duurzame vilt creaties voor alle jaargetijden en jaarfeesten. Voor jouw seizoentafel thuis, school, kinderopvang en werk/praktijkruimte. Mijn vilt creaties zijn mooi om cadeau te geven aan een ieder die je lief is. Tip : juffen en meesters worden erg blij van mijn kant en klare vilt figuren voor op de seizoentafel of thematafel, vergeet ze niet als je kind afscheid neemt en als je op zoek bent naar een cadeau namens de klas.

Wil je een kant en klaar seizoentafel figuur kopen, kijk dan in mijn winkel op Etsy. Zoek je iets wat er niet bij staat, vraag er gerust naar, ik maak ook in opdracht. https://www.etsy.com/nl/shop/Seizoentafel.

Wat kun je verwachten op mijn blog Atelier de Vier Jaargetijden ?

Kant en klare seizoentafel figuren , tips en ideeën voor de seizoentafel, boekbesprekingen , knutsel ideeën en bewuster leven met de seizoenen.

Over mij

Ik  ben Thea, en maak dus al meer dan 20 jaar vilt creaties voor de seizoentafel. Verder hou ik van pure chocolade en thee, doe alles op de fiets, lees graag boeken en tijdschriften, teken en schilder en hou van Britse en Scandinavische series. Samen met mijn 2 dochters woon ik in Doetinchem.