Over Atelier de Vier Jaargetijden

Leuk dat je mijn blog gevonden hebt !

. Ik maak voor jou kant en klare vilt figuren voor alle jaargetijden en jaarfeesten. Voor jouw eigen seizoentafel thuis, maar ook voor seizoentafels op scholen en kinderopvang. Daarnaast staan mijn duurzame vilt figuren ook erg goed in jouw werk en/of praktijkruimte.

Mijn duurzame kant en klare vilt figuren zijn fijn om te geven en zeker ook om te mogen ontvangen. Droom je al jaren van een mooie seizoentafel, maar komt het er gewoon niet van, wacht dan niet langer maar gun jezelf en je kind(eren) een mooi en duurzaam cadeau dat je ieder seizoen en jaarfeest opnieuw kunt gebruiken.

Tip : juffies en/of meesters zijn altijd blij als ze iets ontvangen als je kind afscheid nemen. Denk er eens over na of het niet leuker is om samen met andere ouders een mooi duurzaam cadeau te geven voor de seizoentafel , waar heel veel leerlingen jarenlang van kunnen genieten.

Wil je een kant en klaar seizoentafel figuur kopen, kijk dan in mijn winkel op Etsy. Zoek je iets wat er niet bij staat, vraag er gerust naar, ik maak ook in opdracht. https://www.etsy.com/nl/shop/Seizoentafel.

Wat kun je verwachten op mijn blog Atelier de Vier Jaargetijden ?

Tips en inspiratie voor een duurzame seizoentafel, boekbesprekingen , knutsel idee├źn en bewuster leven met de seizoenen.

Over mij

Ik  ben Thea, en maak dus al meer dan 20 jaar duurzame seizoentafel figuren van wolvilt. Ik hou van pure chocolade en drink graag thee, doe alles op de fiets, lees graag boeken en tijdschriften, teken en schilder en hou van Britse en Scandinavische series. Samen met mijn 2 dochters woon ik in Doetinchem.