Over Atelier de Vier Jaargetijden

Leuk , dat je meeleest op mijn blog Atelier de Vier Jaargetijden.

Over Atelier de Vier Jaargetijden

Op mijn blog neem ik je mee in mijn wereld rondom de seizoenstafel. Ik laat je zien wat ik aan nieuwe seizoenstafelfiguren maak en deel hier mijn kennis die ik in de afgelopen 25 jaren heb opgebouwd. Ik geef je tips en inspiratie voor een duurzame seizoenstafel. Daarnaast blog ik over de antroposofische boeken, knutsel ideeën en bewust leven .

Aanbod kant- en- klare seizoenstafelfiguren & digitale patronen

Ik maak voor jou kant- en -klare vilt figuren voor alle jaargetijden en jaarfeesten. Voor jouw eigen seizoenstafel thuis, maar ook voor seizoentafels op scholen en kinderopvang. Ik werk met 100 % wolvilt, dat is duurzaam, en van nature vuilafstotend. Mijn seizoenstafelfiguren zijn een aanwinst in jouw werk en/of praktijkruimte . En hoef je niet iedere week een bos bloemen te kopen om de boel op te fleuren !

Bij Atelier de Vier Jaargetijden kun je nu ook terecht voor digitale PDF patronen , die je na aankoop direct kunt downloaden. Op deze manier maak jij jouw eigen unieke seizoenstafel.

Droom je al jaren van jouw eigen seizoenstafel, maar komt het er gewoon niet van, wacht dan niet langer maar gun jezelf en je kind(eren) een mooi en duurzaam cadeau dat je ieder seizoen en jaarfeest opnieuw kunt gebruiken.

Tip: juffies en/of meesters zijn altijd blij met duurzame cadeau’s. En thee, chocolade en badschuim krijgen ze al genoeg. Denk er eens over na, of je iets anders kunt geven. Misschien kun je samen met andere ouders een een duurzaam item geven voor de seizoenstafel waar iedereen nog jaren lang van kan genieten.

Voor kant en klare seizoenstafelfiguren kun je terecht in mijn shop. En daar kun je ook PDF vilt patronen vinden zodat jij zelf jouw eigen unieke seizoenstafel kunt maken.

Waar kun je Atelier de Vier Jaargetijden nog meer vinden ?

Ik heb een Facebook pagina , leuk dat je mij wilt volgen !

Dan heb ik ook nog een speciale Facebook groep waar ik je help met al je vragen over mijn digitale patronen. Ben je nog niet zo handig en wil je echt geld en tijd besteden aan het maken van jouw eigen seizoenstafel ? Meld je dan aan https://www.facebook.com/groups/seizoenstafeldiyviltpatronen

Op Pinterest inspireer ik je dagelijks rondom de seizoenstafel, leuk als je mij gaat volgen!

Over Atelier de Vier Jaargetijden :

Ik  ben Thea, en maak dus al meer dan 25 jaar duurzame seizoenstafel figuren van 100 % wolvilt. Ik wandel , lees boeken en tijdschriften, teken en schilder en hou van Britse en Scandinavische series. Samen met mijn 2 dochters woon ik in Nijmegen .

Heb je nog niet gevonden wat je zocht ? Ga dan naar de Homepagina van Atelier de Vier Jaargetijden. Via de menubalk of zoekbalk kun je allerlei verschillende artikelen vinden. Kom je er niet uit? Stuur een mail naar info@atelierdevierjaargetijden.nl