Ik hou van hout en mag graag tekenen en schilderen op berkenhout. Maar wat kun je met zo’n berkenschijf op de seizoentafel ? Nou gebruik de schijf als ondergrond voor jouw seizoenstafel of schilder of teken er een mooie afbeelding op. Als je het nu hardstikke leuk vindt om te doen, denk er dan eens aan om houten wandplaten te schilderen voor op de antroposofische seizoenentafel. 

Berkenschijven van de Action 

Als je een idee hebt, moet je natuurlijk ook materialen hebben om mee aan de slag te gaan. Ik woonde op 5 minuten fietsafstand van de Action en kom er eerlijk gezegd niet zo heel vaak. Omdat het er heel vaak zo ontzettend druk is. Maar toen ik op zoek was naar berkenschijven, kwam ik ze daar tegen en natuurlijk niet duur.

Hoe verf/teken je op een berkenschijf

Ik begon met aquarel verf maar dat lukte eerlijk gezegd nog niet zo goed (later wel ) en ben verder gegaan met

Hoe maak je een afbeelding op een houten berkenschijf

Je kunt natuurlijk iedere afbeelding tekenen/schilderen op een houten
berkenschijf van de Action. Ik heb mij laten inspireren door het boek van herfst
tot winter
van Lidwien van Geffen. Ik zie dat het boek niet meer leverbaar is, maar kijk eens bij de plaatselijke bibliotheek of marktplaats.  

Lees ook :

Sint Maarten tekening op de seizoenentafel

Review seizoenstafel Treasure-box

Volg je mij al op Pinterest voor een dagelijkse dosis inspiratie rondom de seizoenentafel ?

Pin voor later :