Op de seizoentafel een boot met een zeiltje

Wat staat er op de seizoentafel ?

Op zo’n stralende zomerse dag als vandaag zie ik regelmatig als ik over de fietsbrug fiets, bootjes op de IJssel varen. Op afstand vind ik het leuk maar moet er zelf niet aan denken op zo’n bootje. 
Zo’n dobberend bootje in de zomer op de seizoentafel  vind ik wel heel erg leuk. Ik heb hiervoor het bootje van Pippilotta gebruikt en heb de kleuren aangepast. Het bootje is ca. 9 cm. lang dus niet zo heel groot , je kunt er natuurlijk ook nog een bootje bij maken. 

Vaar jij wel eens in een bootje ?

Waldorf nature table summer Atelier de Vier Jaargetijden


Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 19 juli 2017 / 18:40

    nee zo'n bootje heb ik niet maAR DE SEIZOENSTAFEL DAAR MOET IK GAUW WEER EENS WAT AAN DOEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *