Op de seizoentafel de ganzenhoedster

De ganzenhoedster 

Het pakket van de ganzenhoedster kreeg ik van iemand die gestopt was met het maken van viltfiguren. Het is een oud  ontwerp van Ereis , maar zo leuk om te maken. Ik hou van dit soort figuren op de seizoentafel 


Wat ik ervan vond 

Heel erg leuk om te maken, het patroon was goed te volgen. De wol voor de haartjes was aan de krappe kant, maar het is toch gelukt om 2 vlechten te maken.
Op het patroon stond dat ik door een gaatje in de klomp moest steken , maar dat gaatje zat er niet in. Zelf een gaatje in het klompje geboord, maar dat werd niet echt mooi. De oplossing heb ik gevonden met een stukje bijenwas en daarmee de klompjes vastgezet.


Hoe maak jij klompjes vast aan een viltfiguur ?

Atelier de Vier Jaargetijden goosegirl
Atelier de Vier Jaargetijden Goosegirl
Volg:
Delen:

3 Reacties

  1. 21 oktober 2016 / 09:43

    ik denk dat ik montagekit zou gebruiken of bisonkit bij de action was eerder een soort van alleslijm daar kon je ook werkelijk van alles mee doen.
    Maar ze is weer heel mooi gemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *