Op de seizoentafel Rozenkind

Rozenkind is een ontwerp van Petra Jung /Atelier de Kleine Troll  
De  hoogte van dit ontwerp is 16 cm. en ik vind het  zeker een aanwinst voor de seizoentafel. Het lijkt me leuk om dit ontwerp in meerdere kleuren te maken zoals wit, zachtgeel, en roze en zo kun je een aantal rozenkindjes maken voor op de seizoentafel .

Rozenkind op de seizoentafel 

Ik vond het een leuk ontwerp om te maken, mooi van lengte, staat stevig. Het pakket bevat prachtig g rood sprookjesvilt, geeft net iets extra’s aan de roos. De omvang van het hoofd moet je meten met behulp van een sjabloon, vond ik zelf niet zo handig .Verder een goed beschreven patroon, voldoende materialen in het pakket, zeker aan te bevelen ook voor beginners ! 

Maak jij wel eens een ontwerp van Atelier de Kleine Troll ?

Atelier de Vier Jaargetijden Waldorf inspired flower child antroposofisch rozenkind

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 12 oktober 2016 / 07:08

    Alleen het woord al 'rozenkind'. Prachtig! Ik vind het een heel mooi poppetje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *