Bloemenmeisje voor op de seizoentafel

Bloemenmeisje is een ontwerp van Atelier Pippilotta uit 2002 al enige tijd geleden maar nog steeds erg mooi.  Het popje is 18 cm. hoog en is gemakkelijk aan te passen aan het seizoen. Voor de winter zou je blauwe kleuren kunnen gebruiken en voor de herfst orange, rode kleuren. Zo kun je met dit ontwerp gemakkelijk variĆ«ren en heb je ieder seizoen een mooi popje op je seizoentafel.

Bloemenmeisje op de seizoentafel 

Zoals altijd een  ontwerp met goede werkbeschrijving en genoeg materialen. In mijn pakket zat nog flanel voor het mutsje en voor de broek,verder vilt en elektriciteitsdraad voor de benen en gele wol voor de haren.  
De gele wol voor de haren heb ik niet gebruikt, ik hou niet zo van dunne haren. Het roze vilt uit het pakket heb ik ook niet gebruikt omdat ik het lila vilt alleen mooier vond. 
In de schoentjes heb ik een stukje lood gedaan en daardoor blijft het bloemenmeisje heel goed staan. Ook al is dit ontwerp al 14 jaar oud, ik vind het nog steeds  een aanrader en ook geschikt voor beginners !

Heb jij dit bloemenmeisje al eens gemaakt ?


Atelier de Vier Jaargetijden bloemenmeisje seizoentafel zomer


Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 3 juli 2016 / 19:27

  Nee heb ik nog nooit gemaakt. Ik vind haar erg leuk en volgens mij is ze tijdloos. Heel mooi gemaakt ook šŸ™‚
  Groetjes Anita

 2. 3 juli 2016 / 19:32

  nee, ik maakte altijd de bloemenkinderen van mieke stender maar dit is ook een lievie om te zien

 3. 4 september 2016 / 12:53

  Hallo, doe je mee met de link your stuff op mijn blog, is speciaal voor seizoenstafels šŸ™‚
  Erg leuk als ook jij meedoet, groetjes Anita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *