Sint Maarten lichtje vouwen

Vandaag wordt op veel scholen Sint Maartengevierd, een prachtig feest waar ik mee kennis maakte toen mijn kinderen op de Vrije School zaten, ik kende het feest als kind niet.

Sint Maarten lichtje 

We gaan de donkere periode in, de dagen worden korter en de nachten langer. Een mooie tijd om het thuis gezellig te maken met een mooi lichtje, Bij mijn eerste bezoek aan een open dag van de vrije school werd ik helemaal verliefd op een mooi gevouwen lichtje dat daar stond.
Oh wat wilde ik graag zelf zo’n mooi lichtje maken maar niemand wist meer hoe dat moest. Jaren later maakte ik samen met een vriendin met deze video mijn eigen lichtje. Wil jij ook met je (klein) kinderen zo’n mooi lichtje vouwen, kijk dan eens bij  Barbara mama zij heeft een prachtige handleiding geschreven met foto’s en daarmee lukt het jou ook !

Heb jij zelf als kind Sint Maarten gevierd ?

Seizoentafel Sint Maarten lichtje
Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *