Een nieuw jaar voor de seizoentafel

Ik wens jou een gelukkig, gezond en creatief nieuwjaar !

Ik deed het de laatste weken van het oude jaar wat rustiger aan , ik rommelde wat in huis, ruimde hier en daar wat op, ging een dagje weg met mijn kinderen en maakte de dennenboom , die al vanaf de Sinterklaas op mijn tafel lag.

Gratis vilt patroon dennenboom

De ontwerp van de dennenboom is een gratis patroon van Wolfjes Wereld 
Ik vind het een leuk patroon, goed om te maken en met veel mogelijkheden. Je kunt het patroon in verschillende afmetingen,  en kleuren maken en je kunt de boom in verschillende seizoenen gebruiken.

Wat ga jij maken voor de seizoentafel in het nieuwe jaar  ?

Gratis vilt patroon dennenboom
Volg:
Delen:

3 Reacties

 1. 1 januari 2019 / 16:30

  Hallo Thea,
  Ook voor jou en je familie de allerbeste wensen, vooral een goede gezondheid!
  Ik weet nog niet wat ik ga maken, misschien inspireer jij mij wel šŸ™‚
  Ik ga wel proberen om er wat meer tijd voor uit te trekken šŸ™‚
  Groetjes Anita

 2. 2 januari 2019 / 21:45

  Ik lees vandaag voor het eerst jouw blog. Wat leuk! Ik ga morgen meer pagina's kijken. Hier is het nog kerstig ingericht en daarna gewoon wat rustig met winterdingen maar nog zonder sneeuw. Zouden we nog echt winter krijgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *