Wie verdient er volgens jou een lintje van vilt ?

Koningsdag 2015

Met Koningsdag in het vooruitzicht heb ik een lintje gemaakt van vilt. Jij kent vast wel iemand die zich inzet voor  de samenleving, meestal onopvallend en op de achtergrond. Zou jij deze persoon ook wel eens in het zonnetje willen zetten ?

Lintje van vilt voor Koningsdag Atelier de Vier JaargetijdenWat moet je doen ?

Laat hieronder een reactie achter en wil jij dan kort vermelden waarom jij vindt dat deze persoon een lintje van vilt verdient. Je hoeft dus zelf niets te doen, je mag hieronder reageren en dan zorg ik voor de rest.

Wanneer is de uitslag bekend ?

Donderdag 23 april 2015 maak ik bekend naar wie ik het lintje opstuur met jouw persoonlijke boodschap erbij.

Ken jij zo iemand, laat het me weten !

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 20 april 2015 / 16:26

  Wil alleen maar even zeggen: wat een superlief idee!
  (dat wilde ik alleen even zeggen ūüôā

  groetjes, Gera

 2. 20 april 2015 / 19:03

  Mijn vriendin Joke verzorgt al jaren haar moeder en die wordt op 6 mei 100 een hele zorg ik gun het haar graag
  Lieve groet Albèrtje

 3. Marl
  20 april 2015 / 20:46

  Ik wil graag de persoonlijk mentor van mijn zoontje nomineren. Hij kan helaas niet meer thuis wonen en woont op een pareltje in zorg, alle medewerkers zijn geweldig en het liefste zou ik ze allemaal nomineren maar als ik er dan 1 moet kiezen… dan is het zijn PM

 4. 20 april 2015 / 20:52

  Nel van Oudheusden,zij is ver in de 80 .
  Zij is zeer actief op het creatieve vlak , niets is haar te veel zit je met een probleem Nel lost het wel op .
  Echt een super vrouw.
  Zij heeft onder haar vleugels 3 groepen ,waarvan zij de begeleidster is.
  Twee bejaarden en een gehandicapte groep.
  Zij verdient het lintje.

 5. 21 april 2015 / 05:17

  Wat heb je dat leuk gemaakt zeg! Ik kan me voorstellen dat je die op Koningsdag ook wel kunt verkopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *