Klein roze elfje

Elfjes dartelen door de lucht en zijn altijd daar waar je niet kijkt. Daarom is het zo moeilijk om ze in levende lijve te ontmoeten. Elfjes zorgen ervoor dat je blij en vrolijk wordt , ze nemen je zorgen mee naar een plaats waar er goed op gepast wordt. ( Pop en Plank )

Omdat het nu echt lente is maakte ik Kleine Elf van Pop en Plank 

Roze elfje seizoentafel lente Atelier de Vier Jaargetijden

Het was lang geleden dat ik een popje van Pop en Plank gemaakt had en moest weer even wennen aan het wikkelen van de armen en benen . Voor de vleugels zat er een mooi stukje roze zijde in het pakket . Op het patroon stond langs het randje iets lijm dunnetjes aanbrengen tegen het rafelen en dat heb ik gedaan maar waarschijnlijk veel te veel en het droogde niet mooi op zoals je hieronder kunt zien. Gelukkig had ik nog roze organza en dat heb ik toen gebruikt voor de vleugels. 

Zoals altijd zijn de pakketten van Pop en Plank samengesteld met prachtige materialen en met bijenwas voor de voetjes. Bij dit pakket zat bijenwas maar ik krijg de voetjes nooit zo mooi klein komt zeker omdat ik zelf maat 42  heb en daarom heb ik iets gemaakt van vilt.

Maak jij wel eens popjes met voetjes van bijenwas ?

Volg:
Delen:

2 Reacties

  1. 13 april 2015 / 06:53

    Ze is lief. En nee, ik gebruik nooit bijenwas voor de voetje. Ik vind dat dat nog weleens wat stof aantrekt en als je eea per ongeluk in de zon hebt hangen, wordt het weer zacht. Ik vind de vilten voetjes dan fijner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *