Blog Atelier de Vier Jaargetijden

Bijgewerkt : oktober 2019

Lang over gedacht, lang over gedroomd, wel doen-niet doen, mijn eerste stap in het nieuwe jaar, kortom welkom op de blog van Atelier de Vier Jaargetijden.

Bovenstaande tekst schreef ik in januari 2009. We zijn nu ruim 10 jaar verder en ik blog nog steeds. Er waren jaren met veel berichten en zeker ook jaren waarin er weinig berichten geschreven werden .  Na 10 jaar bloggen op een blogger account ben ik sinds  zomer 2019 overgestapt op WordPress.

 

Logo

Het logo van mijn atelier is gemaakt door de kleuterjuf van mijn dochters. In mijn herinnering was dat al in 2005 en nu na al die jaren nog steeds blij mee !

Logo Atelier de Vier Jaargetijden
Logo Atelier de Vier Jaargetijden

Wat heeft het bloggen mij gebracht ?

Na 10 jaar bloggen kan ik wel zeggen dat het maken van seizoentafel figuren nog steeds mijn grootste passie is en ik wil jou daar bij helpen.

Toen ik 25 jaar geleden begon had ik nog geen kinderen, was er nog geen internet en moest ik mijn kennis uit boeken halen. Ik begon met bloggen en inmiddels kun je mij ook vinden op Facebook en Instagram en natuurlijk Pinterest.

Sinds 2 jaar zit ik op tekenles en dat vind ik echt zo fijn, je zult dan ook af en toe naast een seizoentafel figuur ook een tekening van mijn hand op mijn blog tegen komen. Ik ga voor nog weer 10 jaar bloggen en ik vind het leuk om dat samen met jou te doen|

Je kunt mij ook vinden op :

Facebook : https://www.facebook.com/AtelierDeVierJaargetijden/

Pinterest : https://nl.pinterest.com/seizoentafel/boards/

Instagram : https://www.instagram.com/atelierdevierjaargetijden/?hl=nl

Shop : https://www.etsy.com/nl/shop/Seizoentafel

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *