Kabouter met eekhoorn voor jouw herfst seizoenstafel

Als drukke ouder kan het een uitdaging zijn om tijd te vinden voor creatieve ideën zoals het maken van vilt figuren voor de herfst seizoenstafel. Maar dat betekent niet dat je seizoenstafel minder bijzonder hoeft te zijn! Met deze handgemaakte kabouter en eekhoorn van 100% duurzaam wolvilt, haal je zonder moeite de magie van de herfst in huis.

Herfst kabouter met eekhoorn seizoenstafel

Waarom kiezen voor kant- en -klare seizoenstafelfiguren voor jouw herfst seizoenstafel ?

Jij als ouder vindt het belangrijk om jouw kinderen te verbinden met de natuur en de seizoenen, maar vaak ontbreekt het je aan tijd om zelf aan de slag te gaan. Deze kabouter met eekhoorn is daarvoor de perfecte oplossing. Het mooie prentenboek Tatatoeks reis naar de kristalberg is een aanrader om samen te lezen. Deze set is helemaal met veel liefde met de hand gemaakt. Omdat ik gebruik maak van hoogwaardige materialen gaat het jaren mee. Je kunt het ieder jaar opnieuw gebruiken mits je het op de juiste manier bewaart.

Tijdloos en duurzaam kabouter met eekhoorn van wolvilt

Ik gebruik duurzame materialen zoals 100 % wolvilt, dat is niet alleen beter voor het milieu, maar geeft ook een mooie eerlijke uitstraling aan de figuren op je seizoenstafel. De kabouter van 12 cm en zijn eekhoorn van 8 cm zijn ideaal om de herfsttafel compleet te maken. Bovendien zijn ze direct klaar voor gebruik, waardoor jij meer tijd overhoudt voor andere belangrijke momenten met je kinderen.

Een seizoentafel zonder stress

Als ouder wil je je kinderen graag de schoonheid van de seizoenen meegeven, maar met werk, sport enen een druk sociaal leven is dat niet altijd even makkelijk. Daarom bieden kant-en-klare figuren zoals deze kabouter met eekhoorn een ideale oplossing. Zo kun je toch een prachtige, inspirerende herfst seizoenstafel neerzetten, zonder dat je uren kwijt bent aan het zelf maken van deze vilt figuren.

Klaar om jouw herfst seizoentafel te verrijken?

Wil je graag een sfeervolle herfst seizoenstafel maken die jarenlang meegaat? Deze kabouter met eekhoorn is niet alleen duurzaam en handgemaakt, maar ook een prachtige toevoeging aan jouw huis. Ontdek nu hoe je met één simpele aankoop je herfstdecoratie compleet kunt maken.

Voor kant- en- klare seizoenstafelfiguren, neem een kijkje in mijn Etsy winkel !

Volg je mij al op Pinterest voor een dagelijkse dosis inspiratie voor de seizoenstafel ?
Pin voor later :

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *