Privacy verklaring

Privacyverklaring  Atelier de Vier Jaargetijden    

Per 25 mei 2018 is het verplicht om als blogger een privacyverklaring op je blog te plaatsen om zo te voldoen aan de Europese Privacywet. Ik heb deze opgesteld naar een voorbeeld van Janine van www.simpelrijkleven.nl waarvoor dank.

Op mijn blog Atelier de Vier Jaargetijden respecteer ik jouw persoonsgegevens.

Contactgegevens Atelier de Vier Jaargetijden 

Altijd leuk als je met mij in contact wilt komen. Dat kan door te mailen naar info@atelierdvierjaargetijden.nl. Je kunt natuurlijk ook het contactformulier op www.atelierdevierjaargetijden.nl invullen.

Verwerking persoonsgegevens  

Ik ontvang gegevens van jou doordat je gebruik maakt van een dienst van mij en /of dat je deze zelf verstrekt aan mij

1.Voor- en achternaam als je reageert op een post

2.Geslacht

3.E-mailadres: als je je reageert op een post

4.IP-adres

5.Locatiegegevens

6.Gegevens over jouw activiteiten op mijn blog

7.Internetbrowser en apparaat type

1 en 4 worden bewaard als je reageert op een post of je inschrijft voor de nieuwsbrief.