Wat ligt er bij jou nog, onafgemaakt, waar je ooit aan begonnen bent ?

Onafgemaakte popjes

Met de Pinksteren in het vooruitzicht kwam ik ze weer tegen, deze onafgemaakte popjes die ooit op de seizoentafel met Pinksteren moesten staan.

Waarom maak je iets niet af ?

Dit zijn echt de enigste popjes op dit moment waar ik ooit aan begonnen ben en niet afgemaakt heb. Waarom ik ze niet afgemaakt heb ? Omdat ze te groot zijn en niet zelfstandig kunnen blijven staan, dus wat moet je er dan mee ? De hoofdjes en de pijpenragers kan ik gewoon weer opnieuw gebruiken, de kleding van katoen kreukt heel erg en doe ik gewoon weg. Opgeruimd staat netjes !

Herken jij dit, wat ligt er bij jou nog, onafgemaakt, waar je ooit aan begonnen bent ?

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. mei 20, 2015 / 6:53 pm

  O ja,van atelier sterre(heet nu gellof ik anders) de strandhuisjes en van pop en plank nog een vlinderpopje,toen wist ik nog niet goed hoe te vilten.

 2. mei 20, 2015 / 7:56 pm

  Eigenlijk heb ik best wel wat onafgemaakte handwerkprojecten. Meestal stagneert het bij een moeilijk punt, bij sokken bijvoorbeeld als ik de teen moet breien.
  Ik probeer geen nieuwe projecten meer te starten.
  Wat goed dat je je popjes uit elkaar gehaald hebt, in plaats van ze af te maken.

 3. mei 20, 2015 / 8:18 pm

  @ Anita, goed idee om geen nieuwe projecten meer te beginnen. Ik ben dit jaar ook alleen bezig met het maken van vilt producten, in voorgaande jaren ook van alles uitgeprobeerd maar het werken met vilt geeft mij weer rust en ontspanning.
  Groet Thea

 4. mei 21, 2015 / 2:30 pm

  nee niet echt ik ben altijd maar met 1 ding van vilt en popjes bezig ( gelukkig wel )

 5. mei 22, 2015 / 7:01 am

  Ik heb alTijd wel van alles liggen, maar ik maak het wel altijd af. Ik ben nu bezig met een knuffelpopje waarvan ik het hoofd al een jaar geleden heb gemaakt! Lieve groetjes, Barbara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *