Koffie of thee

Ik las vanmorgen in de Volkskrant   dat ik echt 3 kopen koffie per dag moet drinken omdat ik dan langer zou kunnen leven. Helaas drink  ik nooit koffie omdat ik het niet lekker vind, alles waar een koffie smaak in of aan zit lust vind ik ook niet lekker.
Ik ben een echte theedrinker, vroeger was het lastig als theedrinker stond de koffie al voor je ingeschonken , voordat je kon zeggen dat je geen koffie dronk. Vandaag de dag is theedrinken heel normaal geworden en zie je overal muntthee drinkende mensen of is dat al weer uit ?

Tea Treasure

Onlangs was ik in hier waar ik kennis maakte met deze thee,  ik dronk de Orange blossom mint, echt fantastisch ik had de hele thee kist wel mee naar huis willen nemen.
Thuis natuurlijk meteen opgezocht waar deze thee te koop was, het bedrijf zit in Doetinchem, mijn woonplaats maar levert helaas alleen aan horeca en niet aan particulieren. Als je in de gelegenheid bent om met deze thee kennis te maken, zeker doen, erg lekker !

Ben jij een koffie of thee drinker ?

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. juli 12, 2017 / 5:09 pm

    alleen s morgen vroeg twee bakkies koffie de rest van de dag thee. En dan vind ik een verwen momentje echt de losse thee ik heb een klein kastje met laatjes ( action ) en daar passen 6 verschillende smaken in.
    van verjaardags thee tot relax thee gewoon heel erg lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *