Kabouters op de seizoentafel + give away ( afgelopen )

Voorraad pakketten en patronen 

In januari 2017 schreef ik een blog over mijn voorraad pakketten en patronen die ik had liggen. Ik beloofde toen dat ik minstens 1 kabouterpakket van Pop en Plank zou gaan maken, die ik nog had liggen.

Belofte maakt schuld

Die pakketten bleven liggen en ik kon me er niet toe zetten om er aan te beginnen. Ik haalde ze zo nu en dan tevoorschijn en begon na te denken  met welk pakket ik zou beginnen. Ik bleef dralen en twijfelen en zag er tegenop om aan te beginnen. Ik vind de pakketten nog steeds mooi, maar niet meer om te maken, het is voor mij teveel pracht en praal o.a. door de zijde die in de pakketten zit. Ik vind het sprookjesvilt wat in de pakketten zit prachtig maar de zijde past niet meer bij mij. Ik maak graag eenvoudige viltfiguren voor op de seizoentafel  en niet meer van die bewerkelijke figuren.

Kabouter give away 

Inmiddels had ik het vilt en de zijde van de pakketten gesorteerd , en kwam mijn jongste dochter met de opmerking “moom je hebt bijna 1000 volgers op je insta en dan moet je een give away doen ” Je snapt dat ik als moeder naar mijn kind luister, en heb ik het vilt van de pakketten  gebruikt voor de kabouters hieronder. . De zijde ga ik ook nog wel ergens voor gebruiken. Zo heeft het toch een mooie bestemming gekregen, ik heb nog wat vilt over en daar maak ik zeker nog wat mee.

Je kunt alleen op mijn instagram account meedoen aan de give away . De give away loopt  t/m 30 september  18.00 uur !

Seizoentafel herfst vilt kaboutersVolg:
Delen:

5 Reacties

  1. 24 september 2018 / 08:57

    leuk hoor en wast een goed idee zo heeft het toch weer een goede bestemming en zer zijn leuk geworden maar dat had ik je al verteld :)))))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *