De seizoentafel in de nazomer

Zonnebloemen op de seizoentafel 

Na een lange hete zomer mogen we nu nog nagenieten van een prachtige nazomer. Ik hou van deze tijd van het jaar. overdag nog heerlijke temperaturen maar je ruikt de herfst al. Natuurlijk heb ik mijn seizoentafel aangepast aan deze mooie tijd.
De laatste zonnebloemen in mijn tuin bloeien nog en de rest mag blijven staan voor de vogels. Eerdere jaren haalde ik altijd de mooiste exemplaren naar binnen en liet ze daar drogen, maar vaak begonnen ze dan toch te schimmelen. De komende week laat ik ze nog zeker buiten staan en dan maar afwachten hoe lang ze goed blijven.
De vilt popjes op de foto zijn al jaren oud, maar vind ze nog steeds mooi voor deze tijd van het jaar. De zonnebloemen zijn uit eigen tuin en de tekening heb ik nagetekend met soft pastelkrijt naar een voorbeeld van deze juf .

Wat staat er op jouw seizoentafel, al in herfstsfeer of staat er nog een zomers tafereel ?

 
Zonnebloem popjes van vilt op de seizoentafel in de nazomer

Seizoentafel nazomer

 
Volg:
Delen:

5 Reacties

 1. 16 september 2018 / 19:02

  Hallo Thea,
  Leuke popjes en dat je ze al langer hebt maakt ze nog specialer.
  Mooie tekening, knap hoor, ik kan niet goed tekenen.
  Bij mij is het al herfst, ik heb niet echt een herfsttafel, maar wel een hoekje op de kast leuk ingericht 🙂
  Groetjes en deze week nog lekker genieten van het mooie weer.
  Bedankt voor je reactie op mijn blog, Anita

 2. 18 september 2018 / 05:27

  3 kabouters en een aap. Tja het is nog even niet anders maar ik ga erf gauw herfst van maken :))))

 3. 18 september 2018 / 05:37

  @AnitaJa klopt sommige popjes blijven je dierbaar omdat je ze al zo lang hebt.Ik zit nu 1 jaar op tekenles en vind het heel erg leuk, mijn juf zegt iedereen kan tekenen maar ik begin ook nog maar net.
  Een herfsthoekje op de kast is ook prachtig.
  Voor jou ook een fijne mooie week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *