Pasen op de seizoentafel

Op mijn  seizoentafel met Pasen 

 
Vilt paas kuikens en houten lammetjes

Vilt kuikentjes die al heel oud zijn , ik maakte ze toen mijn oudste naar de peuterspeelzaal ging. Omdat er veel mee gespeeld is , zijn ze een beetje smoezelig geworden en dat kun je op de foto ook wel zien. Ze zijn  mij dierbaar en daarom mogen ze ieder jaar weer op de seizoentafel .
.
Met deze kuikentjes begon mijn liefde voor de seizoentafel. Het was mijn eerste creatie die ik maakte voor mijn eigen seizoentafel voor mijn kinderen , die  toen nog bestond uit een ronde  houten plank van de Xenos op de vensterbank !

Zoals je hierboven kunt lezen ben ik dus heel eenvoudig begonnen met mijn seizoentafel en dat kun jij ook. Het hoeft niet meteen helemaal vol te staan. Een mooi boek zoals deze van Van lente tot zomer  en wat kuikentjes om mee te beginnen , en je hebt al een mooi paashoekje. Een takje uit de natuur erbij (die ik vergeten ben) maakt het hoekje helemaal af. Een mooie prentbriefkaart erbij is ook altijd leuk.

Nu ben ik wel benieuwd wat er op jouw seizoentafel staat met Pasen ?

Vilt paas kuikens op de seizoentafel
Volg:
Delen:

3 Reacties

  1. 2 april 2018 / 17:49

    Van alles en nog wat kuikens eieren en moeder aarde en de bolletjes

  2. 3 april 2018 / 07:41

    Ik vind het een mooie rustige paastafel. En ik zie dat de paashaas afwezig is. Is dat nog bewust?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *