Hoe maak je een strandtafereel op de seizoentafel ?

De seizoentafel in de zomer 

In de zomer krijgt de seizoentafel  meestal wat minder aandacht en dat is logisch omdat je vaak wat meer buiten bent. Met een simpele kaart, een mooi zomerboek en een bosje bloemen uit de natuur kun je eenvoudig een leuk hoekje maken.

Een strandtafereel op de seizoentafel 

Misschien ben je al weer terug van vakantie en hebben je (klein)kinderen  wat mooie schelpen, steentjes of andere schatten  meegenomen. Om het vakantiegevoel nog even vast te houden kun je  een strandtafereel maken.

Wat heb je nodig 

  • blauwe doek of laat je (klein) kind een mooie tekening maken voor de achtergrond
  • schelpen of andere schatten
  • zandkleurige doek of zand

Zeepaardje op de zomer seizoentafel 

Ik hou van zeepaardjes, vind de kleuren zo mooi ! Onlangs verfde ik sprookjesvilt   en deze kleuren brachten met op het idee om er een zeepaardje van te maken. Het is eerlijk gezegd meer een zeepaard geworden van 28 cm. lang. Voor het versieren gebruikte ik Miyuki glaskralen echt heel erg fijn om mee te werken.

Wat staat er op jouw seizoentafel in de zomer ?

Zeepaardje van vilt Atelier de Vier Jaargetijden
Volg:

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *