Voorraad pakketten en patronen

52 Nieuwe weken in 2017 liggen voor je, wat ga je er mee doen op viltgebied ? 


Voorraad pakketten/patronen 

Volgens mij heb jij ook nog wel een aantal pakketten en/of patronen liggen die je al heel lang een keer wilt maken, maar iedere keer komt het er niet van. Zo heb ik nog een aantal prachtige kabouter pakketten liggen van Pop en Plank, die ik echt nog wel een keer wil maken. Ik ga de komende 52 weken de tijd maken om tenminste 1 kabouter pakket te maken, moet zeker lukken toch ? 


Doe je mee ?

Welk pakket/ ontwerp ligt er bij jou al veel te lang en wil je nu eindelijk de komende 52 weken nu eindelijk eens maken ? Het hoeft niet je hele voorraad te zijn, gewoon 1 pakket/ontwerp, en eind van het jaar kijken we met elkaar wat we gemaakt hebben. 


 Doe je mee, laat je het me weten in een reactie ?

 

Volg:
Share:

3 Reacties

  1. 5 januari 2017 / 09:49

    nou daar wil ik wel aan mee doen. 52 weken de tijd voor 1 pakket lijkt me tijd zat

  2. 6 februari 2017 / 14:42

    Het enige wat ik ooit heb gevilt is een armbandje samen met onze kleindochter. Dat was bij het Archeon en ik vond het wel leuk om te doen. Had me dat ook voorgenomen maar…………….mischien dit jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *