Lichtje vouwen

Lichtje vouwen 

Jaren  geleden toen ik voor het eerst op de open dag van de vrije school kwam, stond daar een prachtig lichtje. Het was mijn droom om deze ook te kunnen maken, maar helaas wist niemand hoe dat ook weer moest. 

Gelukkig was daar jaren later een filmpje op you tube en lukte het me om samen met een vriendin deze lichtjes te vouwen .

Tutorial lichtje vouwen Sint Maarten 

En toen was daar  nog later  Barbaramama die een prachtige uitgebreide beschrijving met fotoverslag  heeft gemaakt zodat jij samen met je (klein) kinderen ook zo’n mooi lichtje kunt vouwen. Je zult er jaren plezier van hebben !


Waldorf light St.Martimas Atelier de Vier Jaargetijden
Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *