Op de seizoentafel de zonnewende

21 juni – De langste dag en het begin van de zomer

De zonnewende op de seizoentafel 

Zonnewende is een ontwerp van deTovernaald die nu prachtige quilts maakt. 
Soms maak je wel eens iets waar je heel erg trots op bent en dat ben ik op deze zonnewende.
De rok moest ik zelf vilten en was heel erg groot, , ik had niet helemaal de juiste wol en mijn tuintafel was ook niet helemaal groot genoeg, maar toch is het gelukt. De zon die ze in haar hand houdt bestaat uit een houten kraal en daar moest nog een gat in en daar heeft mijn buurman mij weer mee geholpen. Tenslotte heb ik haar in een tas op de fiets meegenomen naar school terwijl haar rok nog niet helemaal droog was. Daar mocht ze op de foto en op de seizoentafel staan. 


Waldorf nature table Midsummer Atelier de Vier Jaargetijden

Wat is jouw favoriete seizoen en waarom ?

Volg:
Delen:

6 Reacties

  1. 21 juni 2015 / 18:12

    Voor mij is het toch de herfst…
    ik ben dol op die prachtige gekleurde bladeren aan de bomen 🙂

  2. 21 juni 2015 / 18:32

    tja voor mij heeft elk seizoen zijn charme ik heb niet echt voorkeur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *