10 juni Nationale buitenspeeldag op de seizoentafel

Nationale buitenspeeldag 

Vandaag is het Nationale buitenspeeldag  een dag waarop pleinen en straten worden afgezet zodat kinderen veilig kunnen spelen.

Buiten spelen op de seizoentafel

Ik deel vandaag deze ontwerpen van Atelier Anke omdat ze heel toepasselijk zijn voor vandaag op de seizoen- of thematafel thuis en in de klas.
Deze ontwerpen kun je natuurlijk ook na vandaag nog gebruiken , gebruik ze in de zomer op je tafel en je (klein) kinderen zullen er blij mee zijn.

Organiseert jouw gemeente een buitenspeeldag ?

Volg:
Share:

7 Reacties

 1. 10 juni 2015 / 13:04

  gaaf mooie tafereeltjes ik heb er hier niks over gelezen hier deze week de avondvierdaagse

 2. 10 juni 2015 / 15:22

  Wat een leuke popjes, het jongetje op de skatebord is mijn favoriet:-) Ik heb niet erover gehoord, maar ik heb dan ook al oudere kinderen.

 3. 10 juni 2015 / 19:35

  @ Knutselpret niet iedere gemeente organiseert de buitenspeeldag en als je geen kleine kinderen meer hebt weet je het vaak ook niet. Avondvierdaagse is hier al geweest is in iedere stad weer op een andere datum.
  Groet Thea

 4. 10 juni 2015 / 19:37

  @ Anita, mijn kinderen zijn ook al pubers maar had er over gelezen en ik wist dat er ooit een spelende kinderen door iemand waren ontworpen. Het was even een zoektocht maar toen had ik ze ook gevonden.
  Groet Thea

 5. 11 juni 2015 / 05:14

  Volgens mij wel, maar hier op het platteland merk je daar niks van. Ik vind de foto's van de poppetjes echt schitterend! Ik heb ze echt bewonderd.

  Huisvlijt

 6. 11 juni 2015 / 05:15

  Volgens mij wel, maar hier op het platteland merk je daar niks van. Ik vind de foto's van de poppetjes echt schitterend! Ik heb ze echt bewonderd.

  Huisvlijt

 7. 11 juni 2015 / 06:22

  @ Nicole de complimenten voor de popjes zijn voor Atelier Anke , zij heeft deze gemaakt en ik heb ze alleen maar gedeeld. Volgend jaar staan ze op de planning om zelf te maken.
  Groet Thea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *