Moederdag winactie – welke moeder verdient er volgens jou 5 lapjes wolvilt ?

Moederdag 

Zondag 10 mei is het Moederdag en daarom verloot ik  deze 5 lapjes wolvilt.
Welke moeder wil 5 lapjes wolvilt winnen  ?

Jouw moeder, jouw schoonmoeder, jouw vriendin, jouw buurvrouw, jouw collega, jouw zus.Kortom, laat het me weten wie, je mag natuurlijk ook jezelf opgeven !
Wat moet je doen ?
Laat hieronder in je reactie weten wie en waarom jij vindt dat deze persoon deze wolvilt lapjes moet winnen. 
Uitslag 
Zondag 10 mei om 12.00 uur maak ik de uitslag bekend.
Volg:
Share:

2 Reacties

 1. 7 mei 2015 / 08:42

  Aangezien mijn moeder en schoonmoeder niet met vilt werken, geef ik mezelf op. Dat is best een beetje gek, want normaal zou ik dat nooit doen. Ik probeer altijd voor andere mensen te winnen om ze te verrassen. Het zou natuurlijk stiekem best leuk zijn om zelf verrast te worden šŸ˜‰
  Lapjes vilt komen altijd van pas! Toevallig vroegen mijn kinderen gisteren of ik nog zwarte pietjes ga maken voor op de pakjesboot. Er is al een flinke bemanning aan boord en in het pakhuis, maar de jongens blijven ze leuk vinden en maken dan zelf de kleurencombinaties. Daar geniet ik als moeder natuurlijk van! Groetjes Marjolein

 2. Danielle
  9 mei 2015 / 07:06

  Misschien een beetje gek, maar ik nomineer graag mezelf.
  Ik had me enorm verheugd op het allereerste moederdagcadeautje dat mijn zoontje op school zou maken, blijkt de juf het kwijt te zijn…
  Zoontje teleurgesteld, en mama zo mogelijk nog meer.
  Op deze manier kan ik samen met hem toch nog iets leuks maken šŸ™‚

  Groetjes, Danielle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *