Lelystad

Op weg naar Lelystad 

Gisteren was ik een dag naar Lelystad naar de ontmoetingsdag van de viltclub.  De dag begon vroeg en het was nog koud, maar net voor zeven uur op mijn fiets naar het  station  zweefde de eerste luchtballon al in de lucht. Vanaf Utrecht kon ik meerijden met de auto en dat is als je altijd met de trein reist, lekker luxe.

Natuur onderweg 

Ik zag heel veel bomen die in bloei stonden……………………….

Ik zag strakblauwe luchten met windmolens ……………………….

Ik zag prachtige gele velden……………………………………………..Ik zag ook nog prachtig gekleurde bollenvelden, nooit geweten , dacht dat je die alleen in Noord-Holland zag.

Vilten 
Natuurlijk werd er ook nog gevilt, en voor deze dag stond qvilten op het programma, een erg leuke techniek om te leren. Hieronder zie je mijn experiment wat een buideltasje moet worden, maar nog lang niet af. Het lukte me zelfs om het donkerblauwe gaasachtige stof  vast te vilten op de ondergrond van naaldvilt.Wist jij dat er in Lelystad ook zulke mooie bollenvelden waren ?

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 3 mei 2015 / 10:53

  Ik wist dat niet, maar het ziet er schitterend uit op de foto! Wat een mooi contrast dat felle geel met dat blauw er boven. Kun je zoiets niet vilten?

 2. 3 mei 2015 / 11:15

  De mooie foto's komen van de luchten en de gele velden komen van internet omdat ik mijn camera vergeten had. De foto van het qvilten is wel van mij.
  Ja, blauwe luchten met gele velden kun je wel vilten maar gevilt zal het er anders uit zien.
  Groet Thea

 3. 3 mei 2015 / 12:01

  Dat klinkt als een heerlijke dag! Het weer zat ook erg mee, vandaag is het bewolkter.
  Je qvilt ziet er veelbelovend uit. Lijkt me een leuke techniek.

 4. 3 mei 2015 / 14:05

  ja zeker dat wist ik wel. mooi je viltdagje je hebt er weer wat moois van gemaakt.

 5. 3 mei 2015 / 19:33

  Viel me vandaag ook op al die gele bloemen langs de wegen.Succes met je buideltasje, mooie techniek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *