Lente boeken op de seizoentafel

Omdat de boekenweek  begonnen is geef ik jou vandaag tips voor lente boeken op de seizoentafel. Het is erg leuk om een boek over de lente op je seizoentafel neer te zetten en zo heb je samen met een seizoentafelfiguur en een bloemetje uit tuin of takje uit de natuur  al een prachtige lente seizoentafel.
 
  

Mijn favoriete lente boeken

Toen mijn kinderen nog heel erg jong waren, ging ik al met ze naar de bibliotheek en haalden we vaak dit boekje van Lente boeken op de seizoentafel

Van lente tot zomer

Pelle en zijn nieuwe kleren heb ik eindeloos voorgelezen aan mijn jongste dochter die dit boek voor haar verjaardag kreeg.

Lente boeken op de seizoentafel
Pelle’s nieuwe kleren

En op onderstaande foto zie je Pelle en zijn lam die ik maakte voor op de seizoenstafel.

Pelle en zijn lam op de seizoentafel
Pelle en zijn lam

Lente boeken op de seizoentafel

Het verhaal van de wortelkindertjes

Lente boeken op de seizoentafel

Lentefeest

Lente boeken op de seizoentafel

Bloemenelfjes in de lente

Voorlezen is belangrijk voor kinderen

Toen mijn kinderen klein waren heb ik heel veel voorgelezen aan mijn kinderen. Ik hou zelf ook veel van lezen en misschien speelt dat een rol. Mijn oudste dochter heb ik heel lang voorgelezen van de sprookjes van Grimm tot aan alle delen van Harry Potter.

Hou jij van lezen en lees jij je kinderen voor ?

Lees ook : Akelei bloemenpopje op de seizoentafel

Pin voor later :

Lente boeken op de seizoentafel
Lente boeken op de seizoentafel

Volg:
Delen:

3 Reacties

  1. 12 maart 2015 / 06:49

    Wat een goed idee om boeken op de seizoentafel te zettten.
    Dag, Ariane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *