Moeder Aarde met wortelkindjes + winactie

Moeder Aarde en win actie
Ik heb een nieuwe Moeder Aarde met wortelkindjes gemaakt en omdat ik 19 februari jarig ben, kun jij  haar winnen.
Moeder Aarde is 14 cm. lang, ze draagt een rok van flanel, een short van katoen en verder is ze gemaakt van vilt. De wortelkindjes zijn gemaakt van hand geverfd naaldvilt. Je krijgt er ook nog 1 extra schortje bij, zodat je haar kleding aan het seizoen kunt aanpassen, voor de boomstronk mag je zelf zorgen.
Wat moet je doen om te winnen ?
Volg Atelier de Vier Jaargetijden en laat in een reactie hieronder weten waarom jij Moeder Aarde en haar wortelkindjes moet winnen.Je mag meedoen voor jezelf, voor je kinderen, voor je school en/of praktijk. Kortom laat me weten waarom jij moet winnen !
Zondag 22 februari maak ik de uitslag bekend. 
vilten popjes voor de seizoentafel

viltpopjes voor de seizoentafel

Volg:
Share:

13 Comments

 1. 15 februari 2015 / 16:00

  Hallo Thea, je hebt meteen mijn aandacht. Juist vandaag was ik gaan zoeken naar het maken van vilt figuren voor mijn seizoenstafel. Wortelkinderen en …moeder aarde.
  Ik zag bij Wolfje al zoveel moois voorbij komen.
  Jouw moeder aarde zou net het zetje zijn om mijn collectie mee te beginnen.

 2. 15 februari 2015 / 17:25

  Wat een leuke actie! Via het forum kwam ik op je blog en ik mis nog een moeder aarde dus zou graag meedingen! Ik schrijf me direct in om je te volgen want zie nog veel meer leuks!

  gr Mama Anders

 3. 15 februari 2015 / 17:31

  ik moet niks winnen maar ik vind haar erg leuk volgen doe ik je al je actie vind ik ook erg leuk bedacht.

 4. Maaike
  15 februari 2015 / 17:31

  Wat een leukies!
  Ik doe graag mee voor onze kinderen en mijzelf. Wij hebben nog steeds geen Moeder Aarde en ook geen wortelkindjes op de jaartafel. En ik ben 17 februari jarig, dus dit is een extra leuk cadeau šŸ˜‰
  Fijne verjaardag alvast,
  Maaike

 5. 15 februari 2015 / 17:38

  Wat een supere aktie ,laat ik nou van morgen denken ik moet eens iemand zoeken die die prachtige viltpopjes maakt voor seizoen tafels iedere keer weer ben ik er verliefd op ,maar lijkt of ik denk dit niet te kunnen maken het zou voor mij de eerste aanzet zijn ,leuk voor mijn kleinzoons als ze hier zijn

 6. 15 februari 2015 / 18:35

  Ze is mooi Thea. Mag ik meedoen voor de klas van mijn dochter? Ik ben daar druk voor bezig met van alles maken, maar een lieve moeder aarde hebben we er nog niet bij staan en deze wortelkindjes zouden er vast graag ook willen wonen….

 7. 15 februari 2015 / 18:56

  Ik gun iemand anders om te winnen maar wilde wel kwijt dat ik dit een prachtige actie vind. Wat zijn de wortelkindjes mooi van kleur!

 8. 17 februari 2015 / 08:31

  Wat ontzettend leuk!!! Ik zou dit heel graag willen winnen voor een vriendin en haar dochtertje en haar aankomende zoontje, voor op hun seizoenstafel :-), ik denk dat zij hier heel vrolijk van zouden worden!

 9. wietske
  17 februari 2015 / 13:31

  Ik doe graag mee met je win-aktie! Voor school, we hebben al enige tijd een extra jaartafel, maar ik vind maar geen tijd om moeder aarde nogmaals te maken…..

 10. 21 februari 2015 / 11:17

  Hoi Thea, bedankt voor je reactie. Leuk je moeder aarde, die heb ik ook gemaakt.

 11. 21 februari 2015 / 15:12

  Lieve Thea,
  Wat een prachtige moeder aarde en wortelkindjes!! En wat een leuke actie!!
  Ik, samen met mijn man en dochtertje, zou heel graag mee willen doen aan de actie. Waarom we haar zo hard nodig hebben :)… We wonen op de tweede etage en missen moeder aarde zo onder onze voetjes en zonder tuintje dat we haar met deze prachtige popjes toch nog dichtbij ons hebben. Kunnen we gezellig liefde sturen en haar vertroetelen. Fijne verjaardag!!
  Liefs Miranda

 12. Dorinda
  21 februari 2015 / 20:59

  De Aarde, in die prachtige warme kleuren. Wat mooi gemaakt, zou heel mooi staan op ons seizoensplankje bij de eettafel. Zodat we steeds herinnerd worden aan alles wat Aarde ons biedt !

  Maak nog veel mooie dingen! Prachtig, genieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *