Gratis vilt patroon Bellefleur van Pippilotta

Bellefleur is een popje die je in verschillende kleuren kunt maken en zo heb je iedere keer een mooi popje voor op je seizoentafel  . Zacht geel of lichtgroen voor in de lente, oranje bruin voor in de herfst en blauw wit voor in de winter, ik zie het al helemaal voor me. .

Op de seizoentafel Bellefleur 

Bellefleur is een  gratis patroon van Pippilotta. 
Antroposofisch popje Bellefleur seizoentafel Atelier de Vier Jaargetijden
Antroposofisch popje van vilt seizoentafel Atelier de Vier Jaargetijden
Volg:
Share:

9 Reacties

 1. 9 juli 2011 / 20:28

  Oh, dit vind ik zo'n leuk popje! Het is van zo'n schatkistpakketje van Pippilotta, toch? Lieve kleurencombi!
  Groetjes van Severine

 2. 10 juli 2011 / 09:15

  Wat een lieverd!

  je maakt me nieuwschierig, ik zal maandag gaan kijken.

  Groetjes, Jeanine.

 3. 10 juli 2011 / 19:13

  ze is zeker leuk geworden! ik heb nu mijn eerste jaartafelpopje af en wat is t superleuk om te doen. ben al druk bezig om wat basispopjes af te maken.Heb nog niet alle patroontjes compleet dus t echte aankleden doe ik wat later.Roosje ligt ook nog te wachten maar dat ze zal er ook zeker wel snel komen!

 4. 11 juli 2011 / 11:33

  Dank voor je tip.
  Heb inmiddels al gekeken op de site en het patroon is inmiddels gedownload en uitgeprint. Een leuk werkje voor in de vakantie, eens lekker tussendoor tijdens het breien van mijn sokken.

 5. 11 juli 2011 / 20:05

  Ze is extra leuk door het zelfgevilte lapje. En bedankt voor de tip.
  groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *