Fabric postcards fabric pages

Op de viltclub doe ik mee met een Fabric Pages Swap
Ik heb gekozen voor het thema natuur en deze heb ik als eerste mogen ontvangen.
Van Evelien
Aarde , water vuur en lucht heb ik voor Joke gemaakt.
Ik heb voor het eerst gewerkt met een achterkant van canvas. Ik was bang dat  festoneren op canvas niet zo mooi werd en daarom k gekozen voor een sierrandje met de naaimachine, niet zo mooi vind ik zelf.

Over 2 maanden mag ik weer een fabric page maken en dan ga ik gewoon weer een randje festoneren.
Volg:
Share:

3 Comments

  1. 2 juni 2011 / 08:16

    Hoi Evelien, ik doe ook mee met de fabricpages van deze club. Zit jij bij de kleine groep? Ik heb nu als thema warme wereld.Nog 4 pages en dan is het weer afgelopen. Ik vind jouw pages erg mooi. Als ik de canvas op de naaimachine afwerk dan doe ik dat met een grote zigzag steek. Dan gaat het niet zo trekken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *