Lap vilten met naam

Op school vroeg een moeder mijn hulp in om een naam lap te vilten voor haar zoon. De juf vond dat ze het zelf moest doen maar deze moeder had  zoveel aan haar hoofd dat therapeutisch vilten nog te veel was. Ik kreeg witte vlies wol en wat gekleurde lont in m’n handen gedrukt en zag de opluchting in de ogen van de moeder. De letters en de auto heb ik geknipt uit gekleurd naaldvilt en in gevilt op een lap witte naaldvilt. 
Haar zoon was blij met zijn naam lap. 
Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 5 november 2010 / 23:25

    Als ik Joey was zou ik er super blij mee zijn! Wat leuk!!

    Jeanine

  2. 6 november 2010 / 09:30

    Wauw wat mooi. Daar zal Joey wel erg blij mee zijn, fijn weekend Groetjes Esther.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *