7 Comments

 1. 2 augustus 2010 / 08:24

  Ik bewaar veel, heel veel. En dan eens in de zoveel jaar ben ik al dat klein 'gesnipper in zakjes en bakjes' beu en gooi het alsnog weg.

  Aan mij heb je weinig in deze!

  Groetjes
  Miriam

 2. Anoniem
  2 augustus 2010 / 09:50

  Ik bewaar alle stukjes. Ook kleine stukjes kun je gebruiken als bijvoorbeeld vulmateriaal, of als het vilt echt 100% wol is kun je het opnieuw vervilten. Ik gebruik het voor http://bit.ly/8Zt0EV en http://bit.ly/bNlDQv
  Heb je wel eens geprobeerd om de kleine stukjes van 100% wol in een waszakje te doen en mee te wassen in de 60 graden was? Gewoon eens proberen šŸ˜‰ Je kunt er leuke kralen van maken…
  Ben benieuwd wat jij er mee gaat doen…

 3. 2 augustus 2010 / 12:46

  Ik bewaar het ook allemaal. Ik heb zo'n curverbakje vol met restjes vilt, voor je-weet-maar-nooit…
  Ik ga eens proberen wat jij zegt, Aukje. Ben benieuwd naar het resultaat…

 4. 2 augustus 2010 / 15:13

  Ik bewaar ook alle kleine stukjes voor kleine popjes ed. Die tip van Aukje ga ik zeker proberen omdat ik altijd 100 % vilt gebruik.
  groet

 5. 4 augustus 2010 / 05:45

  Mijn kinderen maakte daar vroeger weer armbandjes van. Pieterpeuterige vlakjes van knippen en rijgen met hoedenelastiek.

 6. 4 augustus 2010 / 09:15

  I don't understand much of what you are writing – my Dutch is not that good – but I love the crafting things you do and photograph. My favourite is the Rainbow gnomes dance with the sun and the cloud. I try to make one for our window. Hope it will work out. How did you put the gnomes togeter. With glue?

  Love,
  Maike

 7. 9 augustus 2010 / 17:40

  Hai Thea, ja, ik bewaar ook altijd alles. In een plastic bak met deksel. En inderdaad, het is altijd weer twijfelen of iets in dat bakje gaat of bij de wat grotere lapjes. Maar weggooien kan ik niet, en ik gebruik de restjes vaak weer voor blaadjes of bloemetjes of … Lieve groetjes, Barbara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *