9 Reacties

 1. mei 23, 2010 / 4:07 pm

  och, prachtig!! Zowel de oude als de nieuwe!!

  groetjes, Gera

 2. mei 23, 2010 / 4:31 pm

  Wat leuk te zien hoe oud en nieuw onder klaar staan.
  De oude is mooi van ouderdom en de nieuwe is gewoon mooi. groetjes Esther.

 3. mei 24, 2010 / 8:26 am

  Leuk om te zien dat een kind van zijn knuffel houd. Leuk voor de maakster dat de knuffel is gewaardeerd en helemaal is stuk geknuffeld. De nieuwe is natuurlijk ook mooi.
  Groetjes Rianne.

 4. mei 24, 2010 / 8:49 am

  O, wat een heerlijke knuffel! Maar … wil hij zijn oude knuffel nu niet meer? Mijn kinderen hebben ook deze knuffels, mijn dochter is 13 en mijn zoon 10, en die zijn echt tot op de draad versleten, maar ze gaan nog trouw elke avond mee naar bed, hoor! Lieve groetjes, Barbara

 5. mei 25, 2010 / 12:30 am

  en beide zijn mooi… de eerste zou wel in een kader passen… precieuze souvenir te bewaren !!

 6. januari 8, 2014 / 7:23 pm

  En waar vind ik dat nieuwe rode knuffeltje?? Mijn dochtertje kan niet zonder m slapen dus wil bij voorbaat graag een reserve aanschaffen maar weet niet van wie ik m heb gekregen en waar die was gekocht! Via Google kwam ik hier en dit is precies dezelfde! 😀

 7. januari 8, 2014 / 7:25 pm

  En waar vind ik dat nieuwe rode knuffeltje?? Mijn dochtertje kan niet zonder m slapen dus wil bij voorbaat graag een reserve aanschaffen maar weet niet van wie ik m heb gekregen en waar die was gekocht! Via Google kwam ik hier en dit is precies dezelfde! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *