Kerstmarkt 2

Afgelopen weekend een leuke goed bezochte kerstmarkt gehad en heel veel kerstballetjes gevilt met de kinderen. Veel kinderen komen ieder jaar weer terug en er zijn er ook die 2 dagen komen of 2x per dag.

Nina drentelde gisteren regelmatig bij mij rond, ze was nog een beetje te klein om zelf een kerstballetje te vilten maar ik had er eentje voor haar gemaakt en daar ging ze op haar manier ook mee vilten.Op zondagavond aan het eind van de kerstmarkt zingt iedereen zowel de eigenaar als het personeel en de midwinterhoornblazers uit volle borst mee en de duitse orgelman en z’n vrouw draaien aan het orgeltje. Het is zo’n prachtig einde van een heerlijk weekend.

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 14 december 2009 / 16:13

  Wat een prachtige foto's, die heerlijke kindergezichtjes! Zo te zien vinden ze het erg leuk om te doen!
  Groetjes Corina

 2. Maurice
  14 december 2009 / 18:35

  Leuke foto.

  Groeten van de papa van Nina…

 3. 14 december 2009 / 20:16

  Hai Thea, schattig! Ik heb toevallig van de week ook met de kinderen in de klas zitten vilten, heerlijk vinden ze dat, en ik ook! Groetjes, Barbara

 4. 16 december 2009 / 20:33

  Wat een plaatje ; prachtige kijkers !
  Groetjes van Ingrid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *