Wol bol paddenstoel op de seizoentafel

Ik had nog een mooi pakket liggen van Pop en Plank de wolbolpaddenstoel met een kraal als hoofd. Nou vind ik een kraal als hoofd alleen mooi bij hele kleine popjes en heb ik er een tricot hoofdje bij gemaakt. 


Wolbolpaddenstoel op de seizoentafel 


Ja, ik ben erg enthousiast over dit ontwerp , heel erg mooi voor op de seizoentafel , het pakket bevatte  een prachtige kleur sprookjesvilt voor de hoed van de paddenstoel . Dit ontwerp leent zich natuurlijk ook goed om in een bruine versie te maken. Hieronder zie je een foto van het originele ontwerp met een kralenhoofd. 
Waldorf nature table autumn Atelier de Vier Jaargetijden
Wolbolpaddenstoel Pop en Plank
Volg:
Delen:

2 Reacties

 1. 11 juli 2009 / 07:43

  Hallo

  Erg leuk die wolbolpaddestoel. Ik vind het mooier met een tricot hoofdje. Houten hoofdjes zijn minder 'sprekend" vind ik.
  Fijn weekeind Diane

 2. 11 juli 2009 / 13:47

  Groot gelijk met je paddestoel 😉
  Ze is erg leuk geworden !
  Fijn weekeinde , groetjes Ingrid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.