Regenboogpegeltje 2

Eindelijk is het gelukt om haar op de foto te zetten. Vanmorgen had ik haar opgehangen voor het raam maar alle foto’s bleven erg onduidelijk. Ik heb een nieuw plekje gezocht voor haar en nu bleef ze mooi stil hangen. Het is een ontwerp van Pippilotta en ik vond het een heel erg leuk patroon om te maken, het geheel viel groter uit dan dat ik verwacht had! Onderaan heb ik een kristal gehangen maar die is helaas op de foto niet te zien.

Het is een cadeau voor de kinderen van Petra , ze zijn jarig geweest maar zitten ook in een grote verbouwing van hun huis. Inmiddels is de bovenverdieping klaar en vond ik dit een mooi toepasselijk cadeau voor op de kinderslaapkamer.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. 28 juli 2009 / 21:41

    Mooi geworden en prachtig die kleuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *