Narcispopje

Het narcis popje voor de maand april is af, een ontwerp van Mieke Stender- een heel jaar rond, popjes voor op de seizoentafel.  Helaas is het boekje niet meer te koop, af en toe kom je op Marktplaats nog een exemplaar tegen.

Narcis op de seizoentafel 

Ik hou van narcissen de eerste lentebodes , heerlijk om te zien dat de lente eraan komt.
Ik zie ze voornamelijk in het geel en wit maar ze zijn er in verschillende kleuren en varianten. Dit ontwerp kun je dus ook in verschillende kleuren maken en de narcisbloemen staan ook mooi in een vaasje op de seizoentafel.
Eerder maakte ik een vergrote versie van dit narcispopje .

Waldorf nature table spring Atelier de Vier JaargetijdenVolg:
Share:

1 Reactie

  1. 28 april 2009 / 18:17

    Wat ben ik blij dat ik hem een aantal maanden terug voor 7 euro 50 op marktplaats heb gekocht ! En wat ben ik blij dat ik dat boekje heb !
    Fijne avond , groetjes Ingrid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *