Broedse kip

De allermooiste  kip van mijn jongste dochter is broeds en loopt de hele dag te kloeken. Omdat we heel graag kuikens willen maar geen haan hebben , zijn we vanmiddag naar de boerderijwinkel gefietst en hebben 5 broedeieren gekocht.


Volgens de fokker duurt het 21 dagen om kuikens uit te broeden, wordt vervolgd dus…….

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. 28 april 2009 / 06:14

  Broedeieren had ik nog niet eerder van gehoord dat je die “kant en klaar” kunt kopen …
  Hopen dat er iets uit komt.
  Succes met je bloem !
  Groetjes Ingrid.

 2. 28 april 2009 / 06:51

  Wat heb je weer leuke dingen gemaakt! Ik ben alweer een tijdje niet op je blog geweest, maar je hebt niet stilgezeten zie ik! En ik heb ook nog nooit van uittebroedeneieren gehoord, maar ik ben erg benieuwd hoor, succes met broeden! Groetjes van mama lieveheersbeestje.

 3. Anoniem
  28 april 2009 / 08:25

  Hoi thea was al een tijdje niet op je blog geweest, wat een leuke foto`s heb je geplaatst , leuk hoor eitjes om zelf uit te laten broeden gr nanneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *