Vlinder Vladder


Vlinder Vladder is een ontwerp van Pop en Plank en ik vind het een prachtig ontwerp om boven de seizoentafel te hangen. Het pakket bestaat naast sprookjesvilt ook uit prachtige geverfde zijde en natuurlijk bijenwas voor de voetjes.  Verder vilt wol om de vleugels te vilten.

Volg:

1 Reactie

  1. februari 7, 2009 / 11:37 pm

    Hallo Thea!
    Het heeft even geduurd voor ik erachter was wie nu de onbekende Thea was die tijdens mijn feestweek reageerde, maar inmiddels heb ik je site al een paar keer bekeken en ik heb ook een vraagje aan je: bevalt jouw biedmeer-webwinkel? Heb je deze winkel al lang? Heb je een 50+ pakket gekozen en krijg je die kosten er gemakkelijk uit? Zoals je waarschijnlijk wel weet ben ik sinds kort een winkeltje begonnen en ik moet nog heel veel leren… Ervaringen van anderen zijn daarom zeer welkom! Ik zou het leuk vinden om iets van je te horen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *