Vilten op school

Op school geef ik op donderdagmiddag breiles in klas 3. Ik merkte dat de kinderen niet echt meer gemotiveerd waren om de muts af te breien en afgelopen week een penne- etui voor de vulpen gevilt met een aantal kinderen en anderen mochten met een ander moeder gaan houtbewerken.

Omdat we eigenlijk te weinig tijd hadden was het nog lang niet af en om te zien of het allemaal wel lukte heb ik vanmiddag samen met mijn dochter die van haar thuis afgevilt.

De 1e foto toont het 1e exemplaar die ik aan de verkeerde kant openknipte en niet meer kon gebruiken als penne- etui, de foto hieronder toont een nieuw gevilt exemplaar , wel op de juiste manier opengeknipt !

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. 16 februari 2009 / 06:01

    Oh, wat mooi! Kan ik ergens een werkbeschrijving vinden? Of is deze geheim? Wat mooi!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *